Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: INTEREXPO

image

Η εταιρεία INTEREXPO A.E. δραστηριοποιείται στη χονδρική εμπορία γεωργικών φαρμάκων, προϊόντων θρέψης και εφοδίων. Σκοπός μας είναι η κάλυψη της γεωργικής αγοράς με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μοντέρνας γεωργίας.

Διαθέτουμε στην αγορά προϊόντα που προορίζονται στη μοντέρνα γεωργία όπως: Βιολογικά, προϊόντα θρέψης των φυτών, γεωργικά εφόδια, σπόρους, φυτοπροστατευτικά προϊόντα και δημόσιας υγείας.

Είμαστε αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της εταιρείας FERTINAGRO S.A. (AGRIMARITN FERTILIZANTES) του ομίλου TUROL TRADING με το μεγαλύτερο κατάλογο παραγωγής εξειδικευμένων λιπασμάτων της Ισπανίας.

image
image

ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Όλα τα προϊόντα της παράγονται σε δικά μας εργοστάσια με εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών και σχεδιασμού. Είμαστε ο πρώτος παραγωγός λιπασμάτων της Ευρώπης που διαθέτει και τα τρία πιστοποιητικά ποιότητας: ISO 9001, ISO 14001 και OSHAS 18001.

Η ποικιλία των προϊόντων μας συνίσταται σε: Οργανικά, βιολογικά, οργανοχημικά, χημικά, ειδικά, μικροκοκκώδη, χουμικά οξέα, βιοδιεγέρτες, ιχνοστοιχεία, διαφυλλικά, αφαλατικά και διορθωτικά pH (οξέα), οργανοχημικά υγρά, κρυσταλλικά υδατοδιαλυτά και πρώτες ύλες.

Εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά κατέχει το μοναδικό οργανικό προϊόν από γνήσια κοπριά προβάτου (Agrimartin Fe-Biologico) το οποίο διατίθεται σε στερεά και υγρή μορφή, με έγκριση και στη βιολογική γεωργία.

AGRIMARTIN FE-BIOLOGICO

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΠΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

Τα δίχτυα ελαιοσυλλογής “RETES” του Ιταλικού οίκου RETES s.r.l. που επίσης αντιπροσωπεύει στη χώρα μας. Τα δίχτυα αυτά διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις (4χ8, 5χ8, 5χ10, 6χ10, 6χ12, 7χ12, 8χ12, 8χ14) σε δύο διαφορετικές πλέξεις, το γνωστό σε όλους “τετραγωνάκι” αλλά και το “ρόμβο”.

Είναι δίχτυα υψηλής αντοχής και ποιότητας με μεγάλο μερίδιο στην αγορά. Του ίδιου οίκου, δίχτυα εντομοστεγή με συγκεκριμένες διαστάσεις, 0,80χ100-1χ100-1,20χ100- 1,30χ100, με πυκνότητα 16/10 και 20/10 και κατόπιν παραγγελίας οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση.

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ Η INTEREXPO A.E. ΔΙΑΘΕΤΕΙ: ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΕΛΑΙΟΣΥΛΛΟΓΗΣ ``RETES S.R.L.`` ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Όλη τη σειρά των δετικών εργαλείων και τα ανταλλακτικά τους με τη σφραγίδα της γνησιότητας “MAX”.

Στην INTEREXPO AE εργάζονται πέντε Γεωπόνοι που κύριο μέλημά τους είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στον πελάτη, να τον ενημερώνουν σωστά και υπεύθυνα, ώστε κι αυτός με τη σειρά του να μπορεί να μεταφέρει στον αγρότη-πελάτη του όλες τις καινούριες ανακαλύψεις της μοντέρνας γεωργίας.

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ. Φραγκάκης Μανώλης, Γεωπόνος.